Programma

24 juni - Dans

Wordbites Silent Poetry Techno Aerobics

Zaterdag 24 juni | 22.00 uur | Graasweide

Dans de vonken uit je schoenen met Wordbites Silent Poetry Techno Aerobics. Inderdaad, een vette blend van dikke techno, krankzinnige aerobics, snedige woorden en een scheut absurdisme. Come on people, work that body! 
 
We klappen d’r in met een lekkere warming-up en suizen vervolgens samen door in onze work-out met een vette knipoog via de stille disco. Dus shake your hips met Marrit Bausch als master of moves en Wordbites als je bovenste beste poetry-host en uber-ontregelaar.  

” Een beetje vreemd en heel lekker! En weet je wat pas écht vreemd is? Als je niet danst op de Wordbites Silent Poetry Techno Aerobics.”
 

#wordbites #silentpoetry #silentpoetrytechno #aerobics #hardgaan #meteenzachthart #wijkunnendansengoed #interactie #high energy #cometogether #dancetogether   

www.wordbites.nl  

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets