Programma

24 juni & 25 juni - Muziek

Up North – ZOZY – TUNNELVISIE X ULTRA ZOOM

Zaterdag 24 juni - 13:30 uur & 21:00 uur | Zondag 25 juni 16:30 uur | Sluisfabriek

Al jaren wordt ze soms overvallen door een gevoel wat zij geen naam kon geven. Kijkend naar de maan en het heelal of luisterend naar magistrale, imponerende muziek. Het gevoel kan ZOZY het beste omschrijven als een weerzinwekkende schoonheid en een beangstigende maar openbarende werkelijkheid. “Ik voel me dan extreem klein, als een minuscuul algje in een zee die oneindig ver rijkt en geen bodem kent. Dat is in wezen natuurlijk ook het geval…”

In ‘Tunnelvisie x Ultrazoom’ vertelt Groningse zangeres en songwriter ZOZY haar verhaal over het omgaan met ons bestaan, de oneindigheid van waar we ons in bevinden, de onontkoombare dood en het onophoudelijke leven. In deze performance neemt ze jullie mee in haar perspectief op het Sublieme en hoe ze het een plek heeft weten te geven op de plaats van haar angst voor het onbekende.

Tunnelvisie x Ultrazoom houdt zich niet klam vast aan één genre; elektronisch en a capella, synth partijen en koor zang komen allemaal voorbij in deze voorstelling. Laat je meeslepen, de nacht in!

Up North

Up North is een interdisciplinair laboratorium waarin jonge noordelijke artiesten in de hiphop- en popcultuur kunnen experimenteren en hun talenten kunnen ontwikkelen. We gebruiken hierbij een brede definitie van hiphop- en popcultuur die alle kunstvormen raakt. Hiphop- en popcultuur zijn discipline-overschrijdend en verbindend. Up North is een samenwerking met de Popfabryk (Friesland), Noordstaat (Groningen) en Stichting Kunst en Cultuur (Drenthe).

Credits: Productiehuis Up North | Maker: Zola Bikouta Nkaoulou

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets