Programma

28 juni - Straattheater

Jonas & Friends

Straattheater | 28 juni - vanaf 18:30 uur te zien

The Time Machine Travellers
Is tijdreizen mogelijk? Klopten de ideeën van Einstein hierover? Zou het niet fantastisch zijn als je met een tijdmachine naar het verleden of de toekomst getransporteerd kan worden? ‘The Time Machine Travellers’  laten zien dat het onvoorstelbare werkelijk mogelijk blijkt!

Dit stel, komende uit de silent movie periode van de 20-er jaren, heeft met hun zelfgebouwde tijdmachine al vele verre tijdreizen achter de rug. Aangekomen in een tijdvak verbazen zij zich keer op keer over wat ze daar aantreffen.  Ze hebben hun tijdreizen vastgelegd op foto en film. Geloof je het niet? Kijk door hun time viewers en wees er getuige van!

Let op, The Time Machine Travellers  zijn ook zo weer vertrokken, want….de tijd vliegt voorbij!

logo 27 - 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets