Programma

25 juni - Muziek

The Full Minties

zondag 25 juni 17.00 - 22.00 uur | Graasweide

The Full Minties is een alles-in-één muzikaal theatraal duo, trio, kwartet of octet rond Harry Voornhout en Miranda Bolhuis. Altijd in het mintgroen en muzikaal stevig verankerd in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw.

The Full Minties werd opgericht in het voorjaar van 1998. Sinds dag één is ervoor gekozen om goedgekleed te gaan, want “every girl is crazy ‘bout a sharp dressed man”! De eerste pakken die gedragen werden hadden de kleur mintgroen en na het zien van de film ‘The Full Monty’ werd de link naar de naam The Full Minties al gauw gelegd. De kleur is sindsdien in alle pakken teruggekomen en werd een van de handelsmerken. Bovendien betekent de Engelse uitdrukking ‘in mint condition’ in perfecte staat of puntgaaf en dat is precies waar The Full Minties voor staan! 

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets