Programma

29 juni - Muziek

Thalie

Mercurius | zaterdag 29 juni om 17:00 uur

Thalie maakte haar debuut met haar single ‘Give Me Your Love’ een soulvolle slow-jam. Geïnspireerd door Prince, Nina Simone, Erykah Badu en vele anderen, werd een jonge Thalie verliefd op muziek en werd het haar uitlaatklep voor creativiteit en genezing. Ze vond troost in het zingen en koesterde haar eigen stijl, waardoor haar songwriting werd omgezet in een geluid dat mooi en sentimenteel is.

Als vluchteling in een vreemd land dat ze nu haar thuis noemt, vond ze troost in haar vak. Met een pen in de hand en een lied in haar hart vlucht ze naar een plek waar alles mogelijk is en liefde geen grenzen kent. In een wereld die momenteel zo chaotisch is, is haar boodschap: ‘om te overleven moeten we ons hart warm houden’, vandaar de inspiratie voor haar nieuwe album ‘Out of Love’.

logo 27 - 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets