Programma

27 juni & 28 juni & 29 juni30 juni - Muziek

DJ Swoolish

Al vanaf donderdagavond kun je ze horen, de DJ’s Daan & Milena van Swoolish Garage! Vier dagen lang draaien zorgen ze ervoor dat ons festival geen moment stilvalt. Dans je lekker mee?

Swoolish is een DJ-act die het beste van de muzikale goeie ouwe tijd brengt vanuit een uiterst sfeervol mobiel decor. Onze plaatjes bezorgen toehoorders dat heerlijk gemoedelijke Jazz club gevoel waar muzikale grootheden als Miles Davis, Jimmy Smith, Kenny Burrel, Billie Holiday, Nina Simone en Louis Armstrong nog altijd het patent op hebben.

De collectie bestaat voor het grootste deel uit Cool Jazz en Bossa Nova albums, maar een muzikale avond met Swoolish zou niet compleet zijn zonder Boogie Woogie, Boogaloo, Tango, Swing Mambo, Northern Soul en Rhythm and Blues platen.

‘Happy-go-lucky’, ‘komisch afwijkend’ en ‘ongedwongen zorgeloos’ zijn treffende woorden om ons muzikale rariteitenkabinet mee te omschrijven. Swoolish is niet alleen cool, het is ook verfrissend lollig – en een klein beetje foolish

logo 27 - 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets