Programma

25 juni - Kids

Sjef Torrie

Zondag 25 juni | 13.30, 15.30 & 16.30 uur | Piramide

Wat thuis niet mag, mag zondag 25 juni op Simmerdeis wel, namelijk spelen en kliederen met eten! Tijdens de workshop ‘Gezond snoep maken’ laten Thorward Voss en zijn vrouw Marijke van der Zee kinderen verantwoord vegan snoep voelen en proeven. Dit vegansnoeppakket is helemaal zonder kunstmatige toevoegingen en E-nummers.

Thorward is een soort culinair kunstenaar en op Simmerdeis zorgt hij ervoor dat kinderen kennismaken met een bijzonder eetpakketje. Hierin vinden ze namelijk een vel eetpapier, bietenverf, dadelklei en kokosreepjes in verschillende kleuren. Met een kwastje en stempels en aardappels kun je van je pakketje een echt kunstwerkje maken. Weet jij al hoe jij jouw snoep gaat vormgeven?

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets