Programma

29 juni & 30 juni - Kids

Sjef Torrie

Tuin der Zintuigen | 29 juni om 15:00 uur en 16:00 uur en 30 juni om 13:00 uur, 14:00 uur en 15:30 uur

Wat thuis niet mag, mag op Simmerdeis wel, namelijk spelen en kliederen met eten! Tijdens de workshop ‘Gezond snoep maken’ laten Thorward Voss en zijn vrouw Marijke van der Zee kinderen verantwoord vegan snoep voelen en proeven. Dit vegansnoeppakket is helemaal zonder kunstmatige toevoegingen en E-nummers.

Thorward is een soort culinair kunstenaar en op Simmerdeis zorgt hij ervoor dat kinderen kennismaken met een bijzonder eetpakketje. De kinderen krijgen van Thor een door hem ontwikkeld DIY (doe-het-zelf) gezond snoeppakketje waar zij zelf snoep mee kunnen maken.

logo 27 - 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets