Programma

29 juni - Muziek

Talent On Stage: Louis Pedro

Mercurius | zaterdag 29 juni om 21:00 uur

Louis Pedro Simão, het veelbelovende 23-jarige hiphoptalent uit Friesland, is op 16-jarige leeftijd begonnen met rappen. Dit gebeurde nadat hij in een homestudio van vrienden belandde en de microfoon in handen kreeg. Geïnspireerd door grote namen als Keizer, Djaga Djaga, Migosen Tyler The Creator, begon hij samen met zijn beste vriend, producer Dimongu, aan zijn muzikale reis. Inmiddels heeft Louis Pedro zijn eigen unieke sound ontwikkelden weet hij met zijn energieke persoonlijkheid, snelle rhymes en lichtelijk geëngageerde teksten een indrukwekkende show neer te zetten. Na optredens op diverse podia en festivals in Friesland, waaronder BrakinhetPark, FenixFestival, Nacht van Neushoorn en De Friese Popawards, organiseerde Louis Pedro zelfstandig een succesvolle ReleaseParty voor zijn nieuwste ep DGL. Inmiddels heeft hij 1.1k abonnees op YouTube en is hij klaar voor de volgende stap in zijn muzikale carrière, vastberaden Nederland te veroveren met zijn skills. Met de steun van de Popfabryk werkt hij momenteel aan een unieke liveshow, waarmee hij vanaf het najaar van 2024 door het hele land kan gaan toeren op zowel kleine als grote podia. Houd deze rijzende ster in de gaten! 

Dit optreden wordt mogelijk gemaakt door Friesland Pop, Cultuurfonds en VSB fonds

logo 27 - 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets