Programma

29 juni - Muziek

Loco Loco

Muziekpodium | zaterdag 29 juni rond 23:30 uur

De ongekroonde koningen van het onbezonnen dansfeest brengen iedereen in een abnormale feestelijke extase. Waar andere djs stoppen, gaat de Loco Loco verder. Want wat moet een dj met korfbalbekers en bladblazers??

Moeiteloos schakelen deze loco’s over van onvervalste meezingers naar vette partyknallers en van headbangers naar de lekkerste guilty pleasures van de 80s en 90s tot nu. De dansvloer wordt regelmatig omgetoverd tot een feestarena waarin het publiek zwaaiend met vlaggetjes en schuddend met sambaballen kan strijden om sportprijzen en medailles.

Zinvol? Niet echt, maar wel heel erg leuk! Dus meemaken, bijzijn en voetjes van de vloer. Alles Loco?!

logo 27 - 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets