Programma

25 juni - Kids

Klauterstout

zaterdag 25 juni 13.30 uur | 16.30 uur

In Klauterstout verliezen twee bouwvakkers zich in het bouwen van een speeltuin. De vloer is van lava, en het spelen kan beginnen. Wat begint als onschuldige competitie, loopt langzaam uit in een speelse chaos waarin de mogelijkheden van het lichaam en omgeving worden opgezocht. Klauterstout is een voorstelling waarin kinderen op een veilige manier risico’s leren inschatten. De voorstelling begint als een humoristische acrobatische voorstelling, maar wordt daarna een mee-doe-avontuur waarbij de kinderen zelf het podium opkomen en de acteurs veranderen in levende klimpalen en loopbruggen. De voorstelling eindigt met een spectaculaire finale in onze eigen “Jonas-machine”.

Spel en concept: Daan Bosch, Dico Verschure, Mick Vonk, Mitch de Mooij
Decor en kleding: Naald &Hamer

logo 23 - 24 - 25 juni 2023

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd door De Lawei producties én ruim 100 vrijwilligers. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets