Programma

29 juni - Muziek

Julia Sabaté

Muziekpodium | zaterdag 29 juni om 20:15 uur

Ga mee met Julia Sabaté op een boeiende reis door de diepten van passie, emotie en rauwe gevoelens. Afkomstig uit een bescheiden stadje in Nederland gaat ze onbevreesd en muzikaal op avontuur om opnieuw verbinding te maken met haar voorouderlijke Spaanse wortels. Gedreven door emoties, dierbare herinneringen en persoonlijke verhalen, weeft Julia Sabaté een meeslepende mix van pop-, elektronische en hiphop-invloeden. Haar muziek resoneert met authenticiteit en kwetsbaarheid. Ze is niet bang om de diepten van haar ziel bloot te leggen. Zo wordt elke compositie een ingang naar onbekende gebieden. Luisteraars krijgen hiermee kracht, energie en vooral de moed aangereikt om ook hun eigen emoties te omarmen.

In Nederland verzorgde Julia al indrukwekkende live shows op onder andere Wildeburg en Into The Woods evenals shows in Melkweg Amsterdam en TivoliVredenburg in Utrecht. Een ander hoogtepunt was de aftershow voor ROSALIA in AFAS Live in Amsterdam. Onlangs maakte Julia ook haar debuut in Madrid en Bilbao.

logo 27 - 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets