Programma

29 juni & 30 juni - Muziek

Hassenpflug

Sluisfabriek | zaterdag 29 juni om 16:00 & 21:00 uur en zondag 30 juni om 14:00 uur

Keizerskroon
In ‘Keizerskroon – Ik ga dood, maar leef nu’ combineert Hassenpflug zang, rap met beweging, licht en geluid en maakt er een speciale show van. De verschillende fasen van kind, puber, tot volwassene worden doorlopen en thema’s als leven, de dood en wedergeboorte staan centraal.

Dit is het verleden, het heden en dit is onze toekomst.
Dit zijn onze keuzes, onze creaties, om samen van niets, iets te maken.

Hassenpflug wil in deze show ook de kijker uitdagen om zichzelf de vraag te stellen: ‘mag ik mezelf alles geven in het leven dat ik leef?’

| Dit is een productie van NOORD/Up North

Up North
Up North is een interdisciplinair laboratorium waarin jonge noordelijke artiesten in de hiphop- en popcultuur kunnen experimenteren en hun talenten kunnen ontwikkelen. We gebruiken hierbij een brede definitie van hiphop- en popcultuur die alle kunstvormen raakt. Hiphop- en popcultuur zijn discipline-overschrijdend en verbindend. Up North is een samenwerking met de Popfabryk (Friesland), Noordstaat (Groningen) en Stichting Kunst en Cultuur (Drenthe).

logo 27 - 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets