Programma

29 juni - Muziek

Talent On Stage: Given SKI

Mercurius | zaterdag 29 juni om 19:00 uur

Given SKI stelt zich kwetsbaar op in zijn muziek over de hectiek van het leven. Given SKI (Bafana Given Pool, 19 oktober 2002) is een veelzijdige artiest, opgegroeid in een muzikale omgeving. Zijn muzikale vorming bood hem de ruimte om zijn verhaal te delen; Een verhaal dat hij normaal gesproken niet makkelijk onder woorden kan brengen. Thema’s als de hectiek van het dagelijkse leven en zijn zoektocht naar rust in deze chaos staan centraal. Given SKI’s muziek is te omschrijven als ‘melodic rap’: hiphop, afgewisseld met gevoelige rap en zanglijnen. 

Dit optreden wordt mogelijk gemaakt door Friesland Pop, Cultuurfonds en VSB fonds | Foto door Jantina Talsma

logo 27 - 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets