Programma

29 juni & 30 juni - Kids

De Typemachine

Tuin der Zintuigen | Doorlopend op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni

Sonja Knoppers zet prachtige typemachines van ooit in om het leven van jezelf en de ander te verrijken. Maar daar moet je wel even wat voor doen: typen! Ieder mens, jong en oud, heeft levenswijsheden. Welke wijsheid wil jij graag delen met de wereld? Of wat is je wens aan een ander mens? En welke nieuwe wijsheid zal jou leven verrijken? 

  • Type je wens of wijsheid 
  • Stop deze in de brievenbus (geef) 
  • En pak je nieuwe wijsheid (neem) 

De Typemachine staat voor heerlijk type-plezier bij de sfeervolle wagen. De verschillende typemachines uit de jaren ‘70 typen nog lekkerder door de bijpassende discomuziek die we draaien. Heerlijke nostalgie voor de wat oudere generaties, een interessante beleving voor het jongere publiek. 

logo 27 - 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets