Programma

23 juni & 24 juni - Cabaret

De Lawei verwondertent 

Zowel vrijdag als zaterdag, tijdens de latere uurtjes op de avond kun je in de Boogtent een gratis programma verwachten met een vleug electronic tunes, droge grappen, poëzie en improvisatie. Met Joshua Aaron en muzikanten, Mads Wittermans, Ernest Beuving en Op Sterk Water. Het zijn artiesten die komend seizoen in De Lawei een programma brengen, maar je nu alvast een voorproefje geven.

Vrijdag spelen Regina Bijlsma, Op Sterk Water en Joshua Aaron in de Verwondertent, het programma speelt tussen 22.00 en 24.00 uur. Op zaterdag spelen Ernest Beuving en Mads Wittermans, tussen 21.00 en 24.15 uur. Op het bord bij de Verwondertent staan de exacte speeltijden van de artiesten.

Speciale Simmerdeis kortingsactie! 
Alle artiesten die te zien zijn in de Verwondertent staan komend theaterseizoen ook op de planken in Schouwburg De Lawei. Boek met de actiecode SIMMERDEIS voor deze artiesten op www.lawei.nl en ontvang 10% korting. Deze actie is alleen geldig gedurende Simmerdeis van 23 t/m 25 juni 2023. Maximaal 4 kaarten per boeking. 

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets