Programma

28 juni & 29 juni - Muziek

Clayers the concert – Eiyem

Studio To B | 28 juni - 20:00 uur | 29 juni - 15:00 uur

Pianoconcert met projecties, teksten en een boodschap

Je partner, buurman, kapper, de man achter het stuur, maar ook de toeschouwer achterin. Je vrienden en ook je vijanden… Ze zijn allemaal een deel van jezelf. Een deel van jou en je alterego’s. Welke vorm van jezelf wil jij op welk moment laten spreken? Heb jij ‘the weapon of choice in je eigen handen? 
 
Clayers the concert is een pianoconcert met projecties, teksten en een boodschap. Clayers the concert is een voortvloeisel van de clayers fotoserie waarin het model Ximena in allerlei gedaantes diverse kanten van haarzelf (en wie weet van jou) laat zien. Achterover leunen en alleen luisteren naar de klanken van Keith Jarrett en improvisaties van Eiyem kan natuurlijk ook. Eiyem (Ik Ben) is een alterego van Ben Vieberink. 

Op weg nergens naar baan ik 
mij een weg langs de toetsen. 
Een toon worstelt zich uit de snaren om te stralen 
in een sprankelende tuin vol 
vlinders, bijtjes, dragon fly’s 
  
Een kakofonie 
een chaotische eenheid 
Hoe afgescheiden ook 
soms 
zingen ze samen een harmonie 
dwarrelend en dartelend 
zijn ze het spel van het leven 
  
Eiyem 

Tickets
10,00

Locatie
Studio To B

logo 27 - 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets