Programma

28 juni & 29 juni & 30 juni - Circus

Circusdrome

Vrijdag, zaterdag en zondag rond de Piramide en de Graasweide

Ensemble
Komt dat zien, komt dat zien! Een meisje in een vissenkom, slechts 20 cm groot, kom haar in levenden lijve aanschouwen! Je klimt over een klein trappetje een oude woonwagen in om een glimp van dit wonder op te vangen. Even later kom je met een brede glimlach verbaast weer naar buiten. Verderop staat Jimmy Bombardo, de laatste nog levende levende kanonskogel van Europa voor zijn minitheater! Je vergeet even de werkelijkheid. Dames en heren, kom gauw binnen bij de Maharadja. In een sessie van één minuut vergeet je al je zorgen, een nieuw leven vol vreugde en geluk, ook voor jou! Laat je verrassen, verwonderen en betoveren. 

Met het project Ensemble presenteert Circusdrome vijf korte voorstellingen op het grensvlak van straattheater en circus. Een mix van humor, illusie en circuskunst. Met veel oog voor detail, vervaardigde Circusdrome vijf nostalgische minitheaters, waarin de wonderen zijn te aanschouwen.

logo 27 - 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets