Programma

27 juni - Muziek

Billboard

Muziekpodium | donderdag 27 juni om 21:00 uur

Coverband Billboard behoeft nauwelijks introductie. Er is bijna geen (dorps)feest waar Billboard de afgelopen jaren niet heeft gespeeld. En het maakt de bandleden ook niet uit waar ze spelen! Of dat nou in een bruisende feesttent is, op een intieme bruiloft of in een gezellig café; overal waar deze band komt hebben ze maar een doel voor ogen en dat is samen met het publiek er een geweldig feest van maken! Het repertoire is bijzonder allround en varieert van Top 40 muziek tot aan soul/disco/rock/(Nederlandstalige) pop.

Billboard bestaat uit negen personen die muziek maken nog tot kunst hebben verheven. Inclusief drie blazers, zij geven de band extra vleugels!

logo 27 - 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets