Programma

29 juni - Muziek

Bildtstar

Muziekpodium | zaterdag 29 juni om 18:00 uur

‘Raw oldschool, fast and trashy, with that glimmering hint of shiny class rock and roll’, dat is de band Bildtstar. De band staat bekend om hun meeslepende live optredens, met als hoogtepunt de indrukwekkende releaseshow afgelopen voorjaar in Leeuwarden. Want als je bij Bildtstar nog steeds aan een aardappel denkt, dan heb je de laatste tijd onder een steen geleeft! Deze mannen hebben keihard gewerkt om hun muziek de wereld in te blazen, en de debuut-EP ‘Burning after Midnight’ is nu al een tijdje beschikbaar via alle streamingsdiensten. Verwacht een oldschool heavy rock set waarbij het moeilijk is om stil te blijven staan.

logo 27 - 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets