Programma

30 juni - Muziek

Alexander Moto

Sluisfabriek | Zondag 30 juni om 14:30 uur

Alexander Moto maakt eerlijke, reflectieve, scherpe hiphop, waarin geen bladen voor de mond worden genomen. Al op jonge leeftijd gefascineerd door verhalen en de manieren om deze te vertellen, begon hij op de basisschool al met fantaseren, creëren en verhalen schrijven. Op zijn veertiende ontdekte hij zijn liefde voor rap; de kunstvorm die uitgroeide tot de manier van uiting die het dichtst bij zijn ziel staat. Op Simmerdeis houdt hij het hiphop en neemt hij de luisteraar mee in woordkunst in zijn simpelste vorm; beats & rhymes. 

logo 27 - 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets