Programma

23 juni - Straattheater

Abacus Theatre – Wastelanders

Vrijdag 23 juni 19.30, 20.45 & 22.45 uur | Bij Mercurius & black

Deze piraten van de toekomst leven van het afval van de ‘moderne beschaving’. Met hun bizarre voertuigen, geconstrueerd uit schroot, ‘zeilen’ zij door de straten op zoek naar alles wat van waarde is.

Een serie wonderlijke voertuigen, gemaakt van schroot, trekt in een parade over Simmerdeis.  De Wastelanders zijn de piraten van de toekomst die
leven van het afval van onze beschaving. Een zoektocht naar al het waardevol restmateriaal wat wij zo achteloos weggooien. Een postappocaliptisch beeld met een maatschappijkritische ondertoon. Hun begrip van waarde is ruim, dus hou uw kinderen thuis en sluit deuren en
ramen. De Wastelanders komen!

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets