april 1, 2024

Word sponsor of partner

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Drie dagen lang staat Drachten in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen. Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis!

Ons festival wordt sinds 2007 georganiseerd en naast het vaste team zetten ruim 100 vrijwilligers zich in. Als organisatie vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen, zo is ons festival bijvoorbeeld gratis toegankelijk en speelt de taal die de bezoeker spreekt geen rol. Simmerdeis maken we samen! We zijn dan ook heel blij met onze vrijwilligers, maar ook alle betrokken sponsoren en partners. Mensen die, net als wij, het belangrijk vinden dat Simmerdeis doorgang kan blijven vinden. Het sponsoren van het festival biedt een mooie mogelijkheid om een maatschappelijke bijdrage te leveren.

Zonder sponsoren en partners kan Simmerdeis niet georganiseerd worden. Wil je sponsor of partner worden en daarmee onderdeel van Simmerdeis? Bekijk onze verschillende pakketten en neem contact met ons op. Contact opnemen mag natuurlijk ook als je zelf een goed idee of vragen. Contact opnemen kan door een e-mail te sturen naar Esther Faas of Erwin Gaastra via sponsoring@lawei.nl.