Programma

25 juni - Dans

Xclusiv Company

zaterdag 25 juni 15.30, 17.10 (workshops) & 18:45, 19:45, 20:45 en 21:15 uur (voorstellingen)

Xclusiv Company is een interdisciplinair dansgezelschap uit Rotterdam, met wortels in de urban, hiphop en vogue cultuur. Het gezelschap laat zich inspireren door de stad en haar diversiteit aan bewoners en verhalen.

Op het podium van Simmerdeis laat Xclusiv op vier momenten een performance zien, bestaande uit dans, muziek en spoken word.Dynamische urban- en club dansstijlen worden met elkaar en met moderne dans gemixt. Een spectaculaire voorstelling om naar te kijken dus!

Voorafgaand aan de optredens van Xclusiv zijn er twee workshops waaraan je mee kunt doen. In een half uur leer je basistechnieken en een korte choreografie, waarbij alle niveaus iets kunnen leren. Wil je zelf ook (leren) dansen kom vooral meedoen!

logo 23 - 24 - 25 juni 2023

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd door De Lawei producties én ruim 100 vrijwilligers. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets