Programma

24 juni - Muziek

Wolfskers

zaterdag 24 juni 21.00 uur | Mercurius

Wolfskers, een plant met hallucinerende effecten, maar bij te veel gebruik zeer giftig. 

In de zomer van 2022 werkte het viertal, bestaande uit Maya Maria, QBeast, Alexander Moto & Arie gezamenlijk aan nieuwe muziek, waaruit Wolfskers werd geboren. Geïnspireerd door artiesten als Brockhampton, Kendrick Lamar, Frank Ocean en FKA Twigs. 

Nu staan zij klaar om je mee te nemen op een innerlijke ontdekkingstocht langs mystieke ervaringen en confronterende realiteit. De eerste show van Wolfskers (Neushoorn te Leeuwarden) trok maar liefst 250 enthousiaste bezoekers. Al snel werd Wolfskers geselecteerd om deel te nemen aan de Popronde. De debuutplaat van Wolfskers, die in 2023 uitkomt, brengt een mix van hiphop en alternative pop waarin belangrijke levensvragen niet geschuwd worden. 

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets