Programma

23 juni & 24 juni - Kids

Restvorm – Wolf-pack

Vrijdag 23 juni 17.00 - 20.00 uur | Zaterdag 24 juni 14.00-16.30 & 18.00 - 20.00 uur | Piramide

Een hoorspel en interactief kunstwerk ineen. Je ziet je eigen kinderen spelen onder de wolf en opeens lijken ze een rol te hebben in het verhaal van Romulus en Remus.

Restvorm is de samenwerking van Richard Neef en Karin Arts. Richard begon als videokunstenaar en rolde de straattheaterwereld binnen, waar hij Karin ontmoette en met haar nog lang en gelukkig samenwerkte. Karin begon haar straattheatercarriere met de meidengroep mevrouw Bakker en daarna Het Mobiele Naaiatelier, een rondreizende straat act die nog steeds op internationale festivals te zien is. Een belangrijk thema van Restvorm is recycling en duurzaamheid. De acts van Restvorm zijn interactief. Belevingstheater waarin de rollen soms omgedraaid worden en het publiek geactiveerd wordt. 

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets