Programma

24 juni - Muziek

Winnaar Kleine Prijs van Fryslân – Dan and the Middle Men

zaterdag 24 juni 18.30 | Mercurius

De Kleine Prijs van Fryslân is een talentontwikkelingsproject van Friesland Pop. Hier krijgen nieuwe acts uit Friesland de kans om podiumervaring op te doen en de volgende stap in hun muziekcarrière te zetten. In de categorieën bands, singer-songwriters en hiphop strijden zij om een plekje in de finale. De winnaar van 2023 speelt dit jaar op Simmerdeis! Kom kijken en ontdek het nieuwe talent dat Friesland rijk is.

Dan and the Middle Men

Dan and the Middle Men is een punchy Alt-Rockband uit het noorden met invloeden variërend van Soundgarden tot Royal Blood, ontstaan uit een solo project van de Ierse frontman Daniel Devoy die in 2020 naar Nederland verhuisde.

Zware grooves en energieke fuzzy riffs zijn kenmerkend voor hun geluid. Een sterke combinatie, want ze hebben dit jaar de Kleine Prijs van Friesland, de Graspoll Talent Battle en de Friese Rock Circus Talent Tour gewonnen. Maak je dus klaar voor een ruig feest!

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door Friesland Pop en VSB Fonds.

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets