Programma

24 juni & 25 juni - Muziek

Up North – MOMSNAME – The Waves

Zaterdag 24 juni 16:30 uur & 19:15 uur | Zondag 25 juni 15:00 uur | Slusfabriek

Je staat tot je knieën in het zeewater. Je ziet een grote golf op je afkomen. Ren je terug naar de veilige kust, laat je je overspoelen of duik je het water in? ‘The Waves’ schildert een portret van Generatie Z. Een generatie met een teveel aan prikkels en een tekort aan innerlijke rus

Waarom voel je de emoties die je voelt? Waarom doe je de dingen die je doet? Laat je meenemen in de wereld van de golven en vraag jezelf af of je wel genoeg stil staat bij jouw eigen innerlijke wereld. In deze voorstelling waarin film en livemuziek worden versmolten, word je aan de hand genomen tijdens een zoektocht naar zelfontwikkeling. Esmee Thiescheffer verteld samen met haar Indie band MOMSNAME haar verhaal over het omarmen van duistere emoties.

Credits: Productiehuis Up North | Maker: Esmee Thiesscheffer

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets