Programma

25 juni - Muziek

Up North – Mees – De Wachtkamer

Zondag 25 juni 14.15 uur & 15:45 uur | Sluisfabriek

De Wachtkamer’ is een muzikale spoken word voorstelling over de wachtlijsten voor genderzorg. Want wat doet het met je als je jarenlang moet wachten om te worden wie je bent? Hoe blijf je in het moment leven als je liever in de toekomst wil zijn? En hoe kun je jezelf zijn als je nog steeds niet weet wie dat precies is?

Mees neemt je mee de wachtkamer in. Daarbinnen is er muziek en poëzie, maar ook een hele hoop ongemak. Samen met de rest van de wachters in ‘De Wachtkamer’ ervaar je voor 30 minuten hoe het is als je leven drie jaar lang op pauze staat.

credits: Productiehuis Up North | maker: Mees van Rijswijk

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets