Programma

23 juni & 24 juni - Kids

Simple Machines

vrijdag 23 juni 19.00 en 21.00 uur | zaterdag 24 juni 16.30 en 19.00 uur | Sluisfabriek

Ugo Dehaes / Kwaad Bloed

In Simple Machines toont Ugo Dehaes hoe hij  in zijn kelder organisch ogende robots kweekt, grootbrengt en hoe hij ze tot dansers opleidt.

We leven in een wereld die gedomineerd wordt door economische principes die ons aanzetten om alles zo efficient en goedkoop mogelijk te maken. Als antwoord hierop ontsloeg Ugo al zijn dansers en onderzocht hoe hij zelf robots kan kweken en trainen. Ze worden geboren uit gekke cocons en kruipen dan over tafel als vreemde rupsen. Sommigen krijgen haar, anderen trippelen rond als kleine hondjes. Door middel van artificiële intelligentie laat hij ze zelf hun eigen dansvoorstelling bedenken. 
Dan valt ook Ugo’s job als choreograaf weg…

Simple Machines is een poging om de mens helemaal overbodig te maken in het creatieproces. Welkom in de toekomst. Voor iedereen vanaf een jaar of 9. Dus ook voor grote mensen!

Tickets
Kaarten kun je vanaf 27 mei kopen. Tickets € 9 | kinderen tot 12 jaar € 5

Locatie:
Sluisfabriek, Tussendiepen 6 Drachten, ook te bereiken vanaf het pontje vanaf het Slingepark. Zorg ervoor dat je op tijd bent.

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets