Programma

25 juni - Muziek

THE COOL QUEST

zaterdag 25 juni 23.00 uur

THE COOL QUEST heeft meer dan 500 (festival)shows, veel airplay en verschillende awards op haar naam. Maar niet alleen binnen, ook buiten Nederland zijn ze een groot succes met tours door heel Europa en shows in Nederland, Duitsland, Polen, Oostenrijk, Denemarken, Italië, Letland en Estland. The Cool Quests muziek brengt de energie van early 90s hip-hop en combineert het met krachtige pop. De show straalt energie uit en zorgt dat niemand in het publiek stil zal blijven staan.

Na twee jaar getourd te hebben met hun tweede album VIVID(2018) zijn ze gaan werken aan nieuw materiaal en een nieuwe liveshow. De eerste single ‘PARTY ON THE BLOC’ is nu uit en wordt al veel gedraaid op o.a. NPO 3FM, Radio 1 en Radio 10.

logo 23 - 24 - 25 juni 2023

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd door De Lawei producties én ruim 100 vrijwilligers. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets