Programma

26 juni - Straattheater

Sulky M1

zondag 26 juni 14.30 uur & 16.00 uur

Sulky M1 en zijn onhandige bestuurder zijn samen op pad om de bloemetjes buiten te zetten. Met zijn onvermoeibare enthousiasme probeert hij een vrouw aan de haak te slaan. De man lijkt alles onder controle te hebben, maar schijn bedriegt. Zijn autootje staat plots vol rook.

Dan begint zijn ononderbroken poging om goed voor de dag te komen. Een kopje koffie, een diner voor twee, aan alles is gedacht. Maar een man alleen heeft zijn ook zo zijn beperkingen. Hij lijkt telkens zijn eigen ondergang tegemoet te gaan, tot groot genoegen van het publiek.

logo 23 - 24 - 25 juni 2023

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd door De Lawei producties én ruim 100 vrijwilligers. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets