Programma

25 juni - Muziek

SKöMBaGs

zondag 25 juni 18.00 uur | Mercurius

SKöMBaGs is een ‘jonge’ Drachtster coverband, bestaande uit 6 bandleden. De samenstelling van deze band is gemeleerd net als hun repertoire. Wat hen bindt is de passie voor het maken van muziek en het gezamenlijk plezier dat ze hebben tijdens optredens.

Het karakteristieke stemgeluid van onze leadzanger Tjeerd – Mr. SKoMBaG himself – maakt dat de covers die we spelen een eigen sound hebben, dit wordt ondersteund door een swingende ritmesectie en uitgebreide gitaar partijen. Tonny neemt de lead gitaar voor zijn rekening, geflankeerd door Henk als stabiele motor en onze eigen rockchick Hissy.

Verwacht Pop en Rock uit de jaren 60, 70 en 80, compleet met meerstemmige zang en een hoog herkenningsgehalte. Dus denk aan Jimmy Hendrix, The Rolling Stones, Stone Sour, David Bowie. Uiteraard ontbreken de Pop/Rock goden van eigen bodem ook niet, (Herman Brood, De Dijk, The Scene, Cuby + Blizzards).

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets