Programma

24 juni - Circus

Serini – Op Hete Kolen

Zaterdag 24 juni | 17.00 uur, 19.30 & 20.30 uur | Graasweide

De voorstelling ‘Op Hete Kolen’ is een product van de multidisciplinaire artiestengroep Serini, in samenwerking met Circus Santelli. Op inspirerende wijze kaarten de artiesten hierin het klimaatprobleem en de noodzaak tot verandering aan de kaak. Door middel van dans, circustheater en gesproken tekst nemen zij je mee langs de steeds groter wordende plasticsoep, het lot van diersoorten als de zeevlinder en het lastige vraagstuk van verantwoordelijkheid. Samen gaan ze op zoek naar een antwoord: wat te doen om onze leefomgeving te behouden? 

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets