Programma

25 juni - Kids

Santelli – Saltu Sensus

zaterdag 25 juni 14.00 uur

Acrobatische aardkinderen bij Simmerdeis

Diep in het woud verscholen, ligt een bijzondere plek; Saltu Sensus. Een plek waar niet zomaar iedereen beland. Een plek waar iedere zonsopgang wordt gevierd. De acrobatische aardkinderen proosten hier dagelijks op het hier en nu met hun circuskunsten. Ze vieren de oneindige cyclus van het leven en weten dat verlies een nieuw begin betekent, dat na een winterslaap de zon staat te popelen om op te komen en dat een zaadje uitgroeit tot wildernis.

Toch zijn ook in Saltu Sensus de dagen van tijd tot tijd mistig en kil. Dan steunen de beweeglijke bosbewoners elkaar onvoorwaardelijk. Ze zijn verbonden met elkaar en met de natuur. Geef je fantasie de ruimte en ervaar de bijzondere plek waar deze artiesten huizen. Laat je verbazen door de wervelende acrobatiek, prachtige trucs aan de Chinese paal en klap mee op het ritme van onze jongleurs. Saltu Sensus is een unieke ervaring waarin al jouw zintuigen op scherp worden gezet.

Artistiek team: Franka Tremblay, Roos Hermanides, Tisi Hatcher, Marco Vermeer, Nienke Huikeshoven, Heidi van der Veen | Trainers: Jodien, Amber, Daan, Efrem, Jarco, Thamar, Larissa | Productieleiding en PR: Heidi van der Veen | Foto’s: Larissa Timmer | Poster: Hilbert Geerling

logo 23 - 24 - 25 juni 2023

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd door De Lawei producties én ruim 100 vrijwilligers. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets