Programma

24 juni - Muziek

Hit the North – Moonloops

Zaterdag 24 juni 13.00 & 14.15 uur | Sluisfabriek

“Moonloops is het brein van de 23-jarige singer-songwriter Sarah Dekker. Met een oude gitaar en een hoofd vol verhalen maakt ze harmonieuze bedroom pop op haar slaapkamer en vertelt ze verhalen over dromen, wensen en hoop.

Met meer dan 14.000 maandelijkse luisteraars op Spotify is Moonloops de slaapkamer ontgroeid en is ze klaar om de verhalen in haar hoofd te delen, oog in oog met de wereld en de mensen die haar zo inspireren. Haar gloednieuwe EP “Little Astronaut” kwam deze lente online; een autobiografische plaat die thema’s als thuis, eenzaamheid, vriendschap, onbegrip en liefde verkent met magische songs die in het hoofd blijven spoken.

Zowel haar DIY-roots als haar grote dromen komen tot uiting in dit nieuwe hoofdstuk van haar groei als jongvolwassene en muzikant.

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets