Programma

24 juni - Muziek

Faske

vrijdag 24 juni 20.00 uur

Faske is een muzikant die inspiratie haalt uit het paradoxale bestaan van een twintiger. Zijn eerste EP Jij Belt Mij Alleen Wanneer Jij Dronken Bent is net uit. De teksten beschrijven de feestjes, opstapelende studieschuld en sporadische hartzeer.

Deze thematiek gaat gepaard met een mix van traditionele instrumenten, orgels en poppy synths uit de jaren 80. Door deze thematiek te vertalen naar popliedjes probeert hij op speelse wijze deze soms zwaarmoedige onderwerpen te relativeren en bespreekbaar te maken.

logo 23 - 24 - 25 juni 2023

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd door De Lawei producties én ruim 100 vrijwilligers. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets