Programma

23 juni & 24 juni - Muziek

Dj Voodoo Petrol (Alias dj swoolish)

Vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni van 17.00 - 21.00 uur | Vijverbar

Daan Soer alias dj Voodoo Petrol verzameld al meer dan 25 jaar platen van over de hele wereld, in vele stijlen, labels, sferen, treed hij op festivals dwars door Europa en erbuiten op met zijn geliefde vinyl. In vele hoedanigheden en met verschillende setting. Ooit begonnen als swoolish, maar
vandaag de dag normaal gesproken vanuit zijn eigen mobiele nacht club “the voodoo petrol club’” vanachter zijn decks bestookt hij het publiek met Surf, Blues Rock, Vette rhtyhm & blues, Excotic psychedelische Cumbia, Voodoo Music, Screamin african, Banjo Rock, finger pickin guitars en
fijne dansbare obscuriteiten uit zijn collectie. Hitjes hoef je niet te verwachten een bijzondere dj set wel. Voetjes van de vloer sowieso!

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets