Programma

24 juni & 26 juni - Kids

De SAFE DRUK BRIGADE

vrijdag 24 juni 17.00 - 22.00 uur | zondag 26 juni 13.00 - 17.00 uur

De SAFE DRUK BRIGADE is een rijdende zeefdrukkerij in een wagentje met toeters en bellen. En wanneer de sirene stil is en het zwaailicht gedoofd, is de brigade DRUK bezig. Maar het lukt de SAFE DRUK BRIGADE niet alleen. Het is tijd om mee te helpen. Maar pas op! SAFEty first!

Voor je aan de slag gaat, trek je de witte jas aan en zet je de helm op. Want veiligheid staat voorop. Pas dan maak je onderdeel uit van de SAFE DRUK BRIGADE.

Bij deze mobiele zeefdrukkerij kun je bijvoorbeeld je eigen shirt laten bedrukken of een ansichtkaart. Dus zowel zeefdrukken op textiel als op papier! Het papier dat we gebruiken voor de ansichtkaarten is restafval afkomstig van drukkerijen. We werken zo duurzaam mogelijk en gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Samen werken we in De Mobiele Zeefdrukkerij aan een circulaire economie en aan een duurzame toekomst!Een unieke ervaring voor jong en oud. Kom langs, doe mee, en laat je verrassen en geniet!

Bedacht, ontworpen en uitgevoerd door Nynke Runia, eigenaar van de ambachtelijke textieldrukkerij Kleine-Lijn.

logo 23 - 24 - 25 juni 2023

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd door De Lawei producties én ruim 100 vrijwilligers. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets