Programma

25 juni - Circus

Boost Producties – Knock knock who’s there

zondag 25 juni 13.00, 14.30 & 16.00 uur | Piramide

Knock knock who’s there is een openluchtvoorstelling voor festivals, volop humor, circus en slapstick. Onder, in en op een echte eyecatcher van een object dat zich als een vouwcaravan uitklapt. Toegankelijk voor alle leeftijden en gespeeld dóór alle leeftijden. In de 2e helft van het spel wordt het publiek betrokken met een vrolijke ‘doorgeef/doorgooi-routine’ van jongleerballen. De cast bestaat uit drie circusartiesten -in een leeftijdsverschil van 40 jaar tussen de jongste en de oudste artiest- en in samenspel met livemuziek!!

Knock knock who’s there gaat over dragen en gedragen worden, over doorgeven. Letterlijk in de discipline jongleren als ook in groepsverband, in het ondersteunen van elkaar, in focus geven, samen ademen en de ruimte delen. Want, hoe doen we dat eigenlijk, samenzijn en overdracht?

Als reactie op een tijd van versnippering, speurt Knock knock who’s there naar connectie.


  

Credits:
Concept en regie: Lennie Visser | Scenografie: Jelle Engel | Muziek: Reggy van Bakel | Artiesten: Barbara de Klein, Jonas Alich, Sam Verhaeren   | Spelcoaching: Yannick Greweldinger | Fotografie: Roos de Bolster  

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets