Programma

24 juni & 25 juni & 26 juni - Kids

Company Sacékripa – Marée Basse

vrijdag 24 juni 20.00 uur | zaterdag 25 juni 20.00 uur | zondag 26 juni 14.00 uur | Big top Tent | € 10,-

Vanaf nu zijn ze hier. Onder deze grote top, dit rustieke en precaire huis, ver weg van hun glorieuze verleden. Achtervolgd door de herinnering aan het spel dat zo vaak gespeeld is. Nostalgisch naar de populariteit van een kunstenaar uit het verleden, intens en uitzinnig. Een wreed contrast tussen een vervlogen leven van glitter en glamour en het heden dat gebukt gaat onder gewoonten en dronken stilte.

Deze twee maten, nors en sluw, spelen met gevaar om zichzelf ervan te overtuigen dat zeker nog wel vol in het leven staan. Gerustgesteld door een goed geoliede dagelijkse routine, zorgen ze voor elkaar, glijden ze uit en scheuren ze elkaar bijna aan stukken tijdens hun plotselinge botsingen. Belachelijk en vastberaden. Met hun voeten stevig in het heden en hun hoofd vol van de vroegere overwinningen. Ze zijn tot alles in staat zonder er al te veel over op te scheppen.

logo 23 - 24 - 25 juni 2023

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd door De Lawei producties én ruim 100 vrijwilligers. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets