Programma

24 juni - Straattheater

Company RavArt – Tom, Tom & Tom

Zaterdag 24 juni 15.30, 17.00 & 18.30 uur

Tom, Tom & Tom maken van ouder zijn een zegen. De drie oudere mannen zijn nog te jong om op te geven en vieren in plaats daarvan samen het leven. Energiek en vol creatieve inspiratie beweegt het drietal zich door het publiek dat van scène naar scène begint te volgen. De drie oude mannen veranderen pleinen in een yogales, kruipen in lantaarnpalen, bevinden zich in (on)mogelijke posities en gaan vol improvisatie de interactie aan met de omstanders. En het goede nieuws: het publiek mag meedoen!

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets