Programma

24 juni - Muziek

Coloray

Zaterdag 24 juni | 23.45 uur | Black

Coloray is het grensverleggende creatieve alias van de Tilburgse elektronische artiest Raynor de Groot, bekend als helft van dance-project Tunnelvisions en ook vanwege zijn multidisciplinaire aanpak. In 2019 ging Raynor solo als Coloray en groeide single ‘Can’t Stop’ meteen uit tot enorm dansvloeranthem. Tijdens de pandemie lanceerde hij het baanbrekende audiovisuele concept ‘Future Static’: een album vergezeld van een nieuwe liveshow en virtuele wereld (waarvoor hij zelf de virtual reality-app ontwierp).

Het verse Coloray-geluid put uit elementen van ambient, EBM, techno, house en disco. Coloray’s eerste single van 2023 is ‘Branded Content’. Bekend om zijn vermogen om akoestische en elektronische geluiden samen te voegen, waarvan het resultaat consequent de mogelijkheden van dansmuziek in twijfel trekt. ‘Branded Content’ zet deze aanpak voort, waarbij de geluiden van synthpop en indie-dance samensmelten tot euforische resultaten. Coloray’s missie is duidelijk: de genrebrekende, multidisciplinaire artiest van de toekomst worden.

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets