Programma

28 juni & 29 juni - Circus

Amoukanama Circus

vrijdag 28 juni 20:00 uur | zaterdag 29 juni 17:00 uur

circus verbindt Europa en Afrika

Amoukanama Circus is een jong en dynamisch circusgezelschap. In deze grootse dans- en acrobatiekvoorstelling combineren de artiesten elementen uit de westerse circustraditie met die van West-Afrika. Een groep jongeren gaat, samen met het publiek, op zoek naar een nieuwe wereld.  

Verbinding, begrip, uitwisseling en moed zijn de ingrediënten die nodig zijn in hun zoektocht. Amoukanama wordt gevormd door een groep acrobaten uit Guinée die heeft gekozen voor circus als een manier van leven. Hun naam betekent ‘wat niet breekt, blijft altijd bestaan’. 

Tickets:
€10,00

Locatie:
Nog nader te bepalen

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets