Programma

26 juni - Muziek

Geannuleerd – Challenger

zondag 26 juni 18.15 uur

Challenger is een coverband uit Drachten. In de ruim 36 jaar die zijn verstreken sinds de ramp met de gelijknamige spaceshuttle, heeft de band ervoor gezorgd dat de kruitdampen geen kans kregen op te trekken. Menig café, festival en feesttent heeft ondertussen met de band kennis kunnen maken. Met de typerende Challenger benadering van nummers en de eigenzinnige repertoirekeuze is voor veel fans een zeer herkenbare sound ontstaan.

Challenger drijft op enthousiasme, vriendschap en een overtuigende liefde voor muziek. Het repertoire bestaat uit stevige, dansbare pop- en rockmuziek uit de jaren 60 tot en met nu. Op het programma staan o.a. nummers van The Rolling Stones, Chuck Berry, Deep Purple, Herman Brood, Tina Turner, Lou Reed, Radio Head, Gruppo Sportivo, Alanis Morrisette, Blondie, The Cranberries en vele anderen.

Challenger bestaat uit Rob Mobach (gitaar & zang), Antje de Vries (zang), Piet Smit (gitaar), Ronnie de Vries (bas), Feiko Wouda (mondharmonica & percussie) en Berend van Houten (drums & zang).

logo 23 - 24 - 25 juni 2023

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd door De Lawei producties én ruim 100 vrijwilligers. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets