Programma

26 juni - Muziek

Calidus

zondag 26 juni 19.00 uur

Calidus is een band van broers en vrienden, en dat stralen ze uit zodra ze het podium op stappen. Dit maakt Calidus niet alleen een fijne band om naar te luisteren, maar ook een plezier om naar te komen kijken. Pop/rock met een shimmerende gitaar, heldere pianoklanken, strakke- en creatieve drums en de stem van Jochem Numan. Hun eerste EP – Meet My Expectations – is een tocht door emotionele ballades en krachtige liederen, allemaal met het herkenbare Calidus geluid. In 2022, na een tijd van herbouwen en creëren , komt er nieuwe muziek en is de band meer dan enthousiast om die weer met het publiek te mogen delen.

Naast het spelen van de instrumenten is elk bandlid ook verantwoordelijk voor andere taken binnen de band zodat het echt eigen blijft. Zo heeft Jochem zelf de hele EP gemixt en heeft zijn broertje Eelco, tevens de drummer van de band, alle artwork voor de band gemaakt.

Jochem Numan – Zanger, Piano, Gitaar, Productie
Eelco Numan – Drums, Grafisch ontwerp
Jorrit Hoekstra – Gitaar, Tweede stem, Synthesizer
Fabian Sietsema – Basgitaar, Productie

logo 23 - 24 - 25 juni 2023

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd door De Lawei producties én ruim 100 vrijwilligers. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets