Programma

25 juni - Muziek

Calidus

zondag 25 juni | 19.00 uur | Black

In zijn florale flair voedt Calidus – op geheel eigen wijze – het nostalgisch verlangen naar de  pure pop/rock uit de 90’s en 00’s. Gooi Coldplay, Saybia en The Killers in een blender en je krijgt Calidus; de gitaarband die al snel de kracht van toetsen en synthesizers ontdekte. Dwaal af in diepe gedachten, krijg een existentiële crisis, maar spring al je emoties eruit tijdens de bombastische show! 

Zanger Jochem Numan: “Muziek is mijn eerste hulp bij (on)geluk. De enige manier om met jezelf te praten zonder dat je voor gek verklaard wordt. Hoe muziek die ontstaan is in een klein donker hoekje van de ziel kan uitbloeien tot een knallende liveshow is voor mij ook nog steeds een raadsel. Maar dat het gebeurt, is een gegeven!” 

Calidus is eigenlijk geboren uit die gezamenlijke liefde voor miserabele poprock. Op de planken merkten wij toch dat je de mensen meer wilt geven. Zo zijn we muzikaal en visueel uitgegroeid tot een completere ervaring; dansen, janken en chillen.

logo 28 - 29 - 30 juni 2024

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd en er werken naast ons vaste team ruim 100 vrijwilligers mee. Drie dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets