Programma

25 juni - Muziek

Bokito Brass Band

zaterdag 25 juni 14.00 uur & 15.00 uur

Gaan met die banaan! De Bokito Brass Band speelt met gemak de boel ondersteboven en krijgt de sfeer erin op feestjes en festivals!

De jonge blazersband uit Leeuwarden speelt jazzy nummers, funk, hiphop, latin en alles daar tussenin! En het leuke is, zonder stekkers en standaards op het podium. En net zo makkelijk als pop-up-act op elke hoek van de straat.

Ape-enthousiast wordt er momenteel gespeeld op bugels, trompetten, waldhoorn, een handvol saxen, drums en een paar conga’s. En waar is de Bokito Brass Band is zonder achterban(anen)? Precies. Deze band wil je niet missen!

logo 23 - 24 - 25 juni 2023

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd door De Lawei producties én ruim 100 vrijwilligers. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets