Programma

24 juni - Kids

B.V. Natuur

vrijdag 24 juni 19.30 uur

Het milieu wordt bedreigd, bossen staan in de brand, het zeewater stijgt. De mannen van B.V. Natuur hebben de meest efficiënte oplossing van het klimaatprobleem gevonden. Met hun koddige kraanwagen bouwen zij in half uur een grote, dikke boom. De mannen gaan vol energie aan het werk spelend als twee jonge honden. Dit leidt tot pijnlijke slapstick, een onhandige samenwerking en een dance-battle tijdens het schaften.

Oude diesel nieuwe brandstof
Rooie Rinus is onze Volkswagen T3 pick-up kraanwagen uit 1984. Als brandstof maken we zoveel mogelijk gebruik van blauwe diesel. Dat is brandstof gewonnen uit gebruikte vetten en daarom CO2 neutraal. Zie ook www.futurefuels.nl/blauwe-dieselBio

Karel en Aat
Karel Casier en Aat Dirks hebben elkaar leren kennen op straat, waar ze elkaar regelmatig tegenkwamen op straattheaterfestival in binnen- en buitenland. Ze bleken allebei gebruik te maken van fysieke woordenloze comedy en ook het feit dat ze hun eigen decors bouwde zorgde meteen voor een band. Karel toerde solo met zijn voorstelling RedtheCat en Aat met Sulky M1 en DESPOOT. Nu bundelen ze hun fysieke en mentale krachten voor B.V. Natuur

logo 23 - 24 - 25 juni 2023

Simmerdeis is hét culturele festival van Smallingerland. Simmerdeis wordt sinds 2007 georganiseerd door De Lawei producties én ruim 100 vrijwilligers. Vier dagen lang staat Smallingerland in het teken van theater, muziek en bijzondere ontmoetingen.

Circusacts, bijzondere toneelvoorstellingen, experimenteel theater, straattheater en kindervoorstellingen. Niets is te gek op het Simmerdeis. Wat helemaal leuk is: veel voorstellingen en alle muziekacts op het hoofdpodium op het Slingepark zijn gratis.

koop tickets