word simmerdeisvriend

In 2007 werd Simmerdeis Theater- en Muziekfestival geboren! Inmiddels al heel wat fantastische edities verder zijn we nog lang niet klaar met het organiseren van het leukste festival van Smallingerland. We gaan door! Door met het verduurzamen van de samenleving bijvoorbeeld. Want wat ons betreft gaat duurzaam zijn niet alleen over het scheiden van afval of zorgvuldig omgaan met water en stroom. Het gaat óók over zorgvuldig omgaan met elkaar. Help jij ons deze visie te realiseren? Word dan onze vriend! Met jouw hulp kunnen we elk jaar een bijzonder programma samenstellen en een zo duurzaam mogelijk festival neerzetten. We geven je daarvoor een fijn festival, een goed gevoel en prachtige voorstellingen en muziek én bovenal onze dank voor terug.

Daarom zijn wij op zoek naar vrienden, zodat we door kunnen gaan met het volgen van onze visie en het aanbieden van een inhoudelijk sterk programma! 

Word ook vriend!

Als Simmerdeisvriend steun je het festival elk jaar met een bepaald bedrag. De vriendschap blijft bestaan totdat de vriendschap opgezegd wordt. Er zijn drie bedragen waar je vriend voor kunt worden:

  • € 15,- je ontvangt 15% korting op een nog nader te bepalen Simmerdeis voorstelling.
  • € 25,- je ontvangt 25% korting op een nog nader te bepalen Simmerdeis voorstelling.
  • € 50,- je ontvangt 50% korting op een nog nader te bepalen Simmerdeis voorstelling.

Heb je vragen of wil je je aanmelden als Simmerdeisvriend, stuur een mail naar simmerdeis@lawei.nl o.v.v. Simmerdeisvriend.

Hoe meer vrienden, hoe meer vreugd; tot op Simmerdeis!