Aftellen tot Simmerdeis 2015

De eerste namen voor Simmerdeis 2015 zijn inmiddels bekend: Sprokkelhout, Memphis Maniacs, Knarsetand en De Remix!

Sprokkelhout
Begonnen als een vijftal middelbare school vrienden en inmiddels een band die op veel grote podia staat. De muziek van Sprokkelhout is sterk geïnspireerd door een groot aantal bands, waaronder Pixies, dEUS, Modest Mouse, The Notwist en Radiohead.

Memphis Maniacs
Deze Nederlandse mash-up band neemt het publiek mee in een achtbaan. Door een mix van allerlei bekende nummers, van diverse stijlen en genres weten de Memphis Maniacs het publiek als te verrassen.

Knarsetand
Donker, betoverend en vrolijk, altijd dansbaar en zeer aanstekelijk, dat is Knarsetand. Deze tienkoppige band speelt een mix van drum ’n’ bass, gypsy, reggae, balkan, dubstep, ska en popmuziek. Knarsetand wordt door steeds meer media opgepikt zoals Hollandse Nieuwe bij VPRO’s 3voor12, DWDD, Giel, 3ONstage, Opium en in de Freaknacht van 3FM.

De Remix!
Stap in een muzikaal en beeldend avontuur met deze zinnenprikkelende installatie. Door het bedienen van de installatie aan de ene kant, krijgen de toeschouwers aan de andere kant een unieke ervaring. Deze interactieve voorstelling is voor jong en oud en geeft bezoekers een originele kijk op de hedendaagse wereld.